Kategóriák

Fizetési megoldás

Termékajánló

Fogyasztó barát

Termék részletekMagna SW D 68, 208L

Raktárkészlet: 1 db
Magna SW D 68, 208L
547 400 Ft
A Castrol Magna™ SW D (korábban Magnaglide D) olajok a szerszámgépek szánjainak speciális kenési követelményei alapján kerültek fejlesztésre. Gyártásukhoz a kiemelkedő tapadóképesség és terhelhetőség érdekében válogatott alapolajokat és EP adalékokat használunk. A Magna SW D kenőolajok használatával még kis sebességű mozgásoknál is megakadályozható a futó felületek akadozó csúszása, a kiváló tapadási képesség révén a kenőanyag terhelés alatt sem szorul ki a futó felületek közül.
 • A Magna SW D szánkenőolajok vízszintes és függőleges felületeken egyaránt alkalmazhatóak. Kifogástalan demulzifikáló képességük révén magas fokú védelmet nyújtanak a csúszópályák kopásával szemben és meghosszabbítják a hűtő-kenő folyadékok élettartamát. Kivételes súrlódási jellemzőik révén kis sebességű mozgásoknál is megakadályozható a futó felületek akadozó mozgása így számottevően javítható a munkadarabok felületi minősége, szűkíthető a gyártási tűrés.
  A Magna SW D szánkenőolajok maradéktalanul megfelel a gyaluk, köszörűgépek, vízszintes tengelyű fúrógépek, harántgyaluk, oszlopos fúrók és marógépek követelményeinek.
  A Magna SW D 32 hidraulikus folyadék céljára is alkalmazható.
  A Magna SW D szánkenőolajok megfelelnek a következő követelményeknek:
  Cincinnati Lamb (Milacron) P-47, P-50 and P-53 (a viszkozitási osztálytól függően)
  DIN 51502 – CGLP
  DIN 51524 Part II (July 2004) – beleértve az ISO 13357-1/-2 szűrhetőségi tesztet
  A Müller Weingarten berendezésekhez hidraulikus folyadék céljára alkalmazható
 • Wsfind Kategória
  5602
  Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  E4-MGSW68-208L
  Tömeg
  200 kg/db