Kategóriák

Fizetési megoldás

Termékajánló

Fogyasztó barát

Termék részletekTribol OG 500-0, 18KG

Tribol OG 500-0, 18KG
177 460 Ft
A CASTROL TRIBOL™ 5000 a nyitott hajtóművek kenési követelményei alapján fejlesztett magas teljesítményszintű, TGOA™ adalék technológiával készült szórható kenőzsír. Kenéstechnikai és költség szempontok alapján egyaránt kifogástalan megoldást jelent a cementművekben, bányákban és a hasonlóan szélsőséges feltételek mellett üzemelő, tartósan nagy terhelésű automatikus szóróberendezéssel felszerelt nyitott hajtóművek kenésére. A CASTROL TRIBOL 5000 a nyitott hajtóművekhez alkalmazott hagyományos, aszfalt tartalmú kenőanyagoktól eltérően nem tartalmaz oldószereket és szilárd kenőanyagokat sem. Kiemelkedő terhelés felvevő (EP) tulajdonsága a legkorszerűbb felületnemesítő adalék technológia (TGOA) alkalmazásának köszönhető. A TGOA adalékcsomag teljesítménye minden más EP és kopásgátló adalékot felülmúl mivel működése a súrlódó felületekre gyakorolt egyedi hatáson alapszik.
A CASTROL TRIBOL 5000 rendelkezik a vezető gépgyártók jóváhagyásaival.
A CASTROL TRIBOL 5000 az optimális fizikai és kémiai stabilitás alapján választott ásványi olaj, felületaktív adalékok és alumínium-komplex szappan felhasználásával készül
A TGOA adalékcsomag nagy felületi terhelésen és a megfelelő hőmérsékleten - kémiai-fizikai reakciót kiváltva - aktiválódik. Ennek eredményeképp a felületi érdesség kiegyenlítődik, nem jelentkezik kopás. A felületi érdesség kiegyenlítődése anyagveszteség nélkül megy végbe.
A TGOA adalékcsomag működése legjobban a gördülési mikro tartományban hasonlítható össze. A felületi érdességek fokozatosan kiegyenlítődnek, elsimulnak.
A fogazat terhelés felvevő felülete megnő, a terhelés nagyobb felületen oszlik el, a súrlódás csökken. Amennyiben a felületi érdesség lökésszerű terhelés vagy a hajtóművekre jellemző stop-start üzemmód hatására ismét megnövekszik a TGOA adalékcsomag automatikusan aktiválódik. A felületi érdesség ismét kiegyenlítődik, a kenés optimális lesz.
 • A CASTROL TRIBOL 5000 elsősorban nyitott hajtóművekhez, drótkötelekhez és hasonló terhelésnek kitett kenési helyekhez alkalmazható.
  • A CASTROL TRIBOL 5000 automatikus szóró berendezéssel használható a legelőnyösebben de kézi felhordással is alkalmazható. Melegítésére, oldószer hozzáadására nincs szükség.
  • A CASTROL TRIBOL 5000 elsősorban lassú mozgású, nagy felületi terhelésű nyitott hajtóművek kenésére alkalmazható.
  • Fogaslécek, egyéb fogaskerékpárok, drótkötelek valamint tartósan nagy terhelésnek kitett őrlő- és bányaberendezések egyéb alkatrészeinek a kenésére is széleskörűen alkalmazható.
  • Üzemi hőmérséklet tartománya -20 °C-tól +120 °C-ig terjed, időszak
 • Wsfind Kategória
  5602
  Cikkszám
  E7-T5000-18KN
  Tömeg
  18 kg/db